Health Optimizing

Ljubljana

Health Optimizing Ljubljana

Contact

Brnčičeva ulica 17, 1231 Ljubljana - Črnuče, Slovenia

About Our Clinic

Vedno sem se trudila pomagati ljudem okoli sebe, tako na fizični kot psihološki ravni. Poleg redne službe sem se v preteklosti veliko ukvarjala tako s strokovni masažami, pristopom k reševanju zdravstvenih težav z uporabo zelišč ter na način, da sem bila vedno nek vezni člen med sprtimi strankami, katere sem mediirala. Tako v službah kot zasebno. Pred leti pa sem svojo stroko znanstvenega magisterija nadgradila še na način, da sem v letu 2018 postala certificiran Life coach na ameriški akademiji QSCA. Izobraževanje mi je poleg izjemne pozitivne spremembe v lastnem življenju prineslo tudi prekrasne prijateljice. Ena izmed njih, Marie, je sedaj direktorica klinike Health Optimizing v Oslu in le-ta me je tudi seznanila z metodologijo dela Health Optimizinga. Ker sem v življenju ves čas poskušala dobiti odgovore na vprašanja Zakaj, torej tudi zakaj je človek bolan, sem bila takoj prepričana, da je to tisto, kar sem v življenju iskala. Tu sem sedaj združila znanje, stroko, radovednost in odgovore na dolgo časa zastavljena vprašanja. Izjemno hvaležna in zadovoljna sem, da sem del Health Optimizinga in da lahko to novo metodologijo, s katero se spreminja dosedanjo zdravstveno paradigmo, izvajamo tudi v Sloveniji.

Prepričana sem, da bomo lahko pomagali ogromno ljudem, ki to resnično potrebujejo.

Our Clinic Team

Nataša Hribar

CEO

Dragana Rakić

Medical Doctor

Mateja Romšak

Terapevtka

Karmen Rožanc Nanut

Receptorka in administratorka

News from our clinic

Downloads

Brnčičeva ulica 17, 1231 Ljubljana - Črnuče, Slovenia

Book your appointment today using our simple to use online booking system!

Book Now

What Clients Say

Thank you very much, I think I finally found the place which will help me. Amazing people who are always taking care of you. Thank you again and wish you all the best in the future.

Vilmante

Lithuania

Join Our Clinic Team

We currently have no open positions, but if you believe you'd be a good fit for our team then please get in contact with us!
ljubljana@healthoptimizing.com